VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

VIP Naildesign

VIP NAILDESIGN Nagelstudio 's-Gravendeel

Meest innovatie merk


Bij de ontwikkeling van de productlijn VIP Naildesign is geluisterd naar de wensen van de nagelstylisten. De producten zijn zo samengesteld dat een behandeling voor de stylist makkelijker en sneller te realiseren is. De gel is bijvoorbeeld self-leveling en ook de acryl is zelf egaliserend wat minder vijlwerk betekent. De hechting van de producten is van hoog niveau; bij een juiste applicatie zijn lucht en lifting verleden tijd. Kwaliteit staat bij alle producten voorop. Veiligheid is zeker zo belangrijk. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van grondstoffen die een Europesche goedkeuring hebben.

Compleet assortiment


VIP Naildesign biedt een compleet scala aan topproducten. De lijn bestaat o.a. uit gellak acryl, gel, soak-off gels, color acryl, glitters, manicureproducten, nail-art artikelen en aanverwante producten. Niet alleen voor nagelstylistes een mooie productlijn maar ook voor schoonheidsspecialisten en pedicures zijn er verschillende producten in het assortiment te vinden zoals de soak off gels en manicureproducten.

Betaalbare kwaliteit


VIP Naildesign laat kwaliteit hand in hand gaan met een gunstige prijsstelling. Dit terwijl er alleen gebruik wordt gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Ook de verpakkingen hebben een luxe uitstraling en zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat VIP Naildesign er zeker van wil zijn dat iedereen, zowel grote als kleine salons, in staat is met topproducten te werken is de winstmarge beperkt gehouden zodat er een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is ontstaan.

Deskundige distributeurs


Ook aan de distributeurs van VIP Naildesign worden hoge eisen gesteld. Alle distributeurs hebben kennis van het vak nagelstyling, omdat zij zelf werkzaam zijn (geweest) als nagelstylist of daar les in geven. VIP naildesign distributeurs hebben de nodige trainingen gevolgd zodat zij alles weten over de producten en deze kennis kunnen gebruiken om de klant een deskundig advies te geven.

Opleidingen


VIP Naildesign heeft een landelijk lesprogramma waarvoor u op verschillende plaatsen terecht kunt. Niet alleen de vakopleidingen nagelstyling gel en acryl behoren tot het lespakket maar ook voor de cursus Manicure, Nail Art en French pedicure bent u bij VIP Naildesign aan het juiste adres. Alle opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat de persoonlijke aandacht voor elke cursist gewaarborgd is.