VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Perfectietraining gel/acryl

De perfectietraining is bedoeld voor nagelstylistes die eerder (elders) een opleiding gevolgd hebben en een tekort aan kennis hebben voor bepaalde punten van het vak of weer even de puntjes op de i gezet willen hebben. De perfectietraining kan zowel voor gel als acryl gedaan worden.

Aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek bepalen we samen voor welke aspecten van het vak extra ondersteuning nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn: werken op tips, werken met sjablonen, behandeling bij nagelbijters, vijltechniek, werken met de frees, nagelbedverlengingstechniek, nabehandeling, enz. Ook voor herintredende nagelstylistes is dit een prima begin om weer te starten in uw oude vak. Ook voor ervaren stylistes die graag de reverse techniek (one-ball methode) willen leren is dit mogelijk tijdens de perfectietraining acryl.

De perfectietraining bestaat uit 4 lessen. In les 1 en 2 wordt van je gevraagd een nieuwe set kunstnagels te plaatsen. Deze twee sets gaan we nabehandelen in les 3 en 4. Tussen de eerste 2 lessen en de laatste 2 lessen laten we daarom minimaal 2 en maximaal 4 weken ruimte. Voor de perfectietraining heb je in totaal 2 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/ robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen.

Lesdagen worden in onderling overleg ingepland. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat Perfectietraining gel/acryl.


Lesgeld Perfectietraining acryl € 412,00
incl. materialenpakket acryl

Lesgeld Perfectietraining gel € 460,00
incl.basis materialenpakket gel

Volg je opleiding in:

's Gravendeel

Haelen

Lopik


 

Selecteer je locatie voor beschikbare data

Maximaal 4 deelnemers
per les!