VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Lijkt het je leuk om nagelstyliste te worden?

VIP Naildesign helpt je hierbij! Volg de opleiding tot professioneel nagelstyliste en start je eigen nagelsalon.

Opleiding nagelstyliste

Tijdens de opleiding tot nagelstyliste leer je alles om professioneel aan de slag te kunnen gaan als nagelstyliste. Je leert bijvoorbeeld zowel de gelnageltechniek als de acrylnageltechniek. De lessen worden in kleine groepjes gegeven, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Omdat we een landelijk lesprogramma aanbieden, kun je op veel verschillende plaatsen in Nederland terecht om de opleiding te volgen. Bekijk de cursuslocaties.

Vervolgopleiding nagelstyliste

Je kunt bij ons ook aanvullende opleidingen volgen. Je wordt dan nog beter in het stylen van nagels en kunt veel verschillende behandelingen aanbieden. De vervolgopleiding volg je natuurlijk ook bij jou in de buurt.

 

Je eigen nagelsalon starten?

Nadat je je diploma behaald hebt, kun je je eigen nagelsalon starten met de exclusieve producten van VIP naildesign.

De regiomanager bij jou in de buurt leidt je op tot nagelstyliste én helpt je bij het opstarten van je nagelsalon. Je leert alles over het beroep en de kwaliteitsproducten van VIP naildesign. Je krijgt voldoende begeleiding om succesvol van start te gaan met je salon. Ook als je gestart bent met je salon krijg je hulp van de ervaren regiomanager.

Werken met een exclusief merk

Als je je opleiding bij VIP naildesign volgt en VIP Naildesigner wordt, mag je werken met ons exclusieve merk dat niet in de gewone winkels te verkrijgen is. De producten zijn innovatief en hebben een betaalbare kwaliteit.

Nagelstyling acryl afgerond met een goede training. Erg tevreden! Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt. Dat is het fijne aan een kleine groep. Ook na de opleiding kun je altijd terecht. Zeker aanrader!

Mimoza Bregaj VIP naildesign cursist

Het is fijn bij VIP naildesign omdat het kleine groepjes zijn. Ze neemt de tijd; al loopt het een uur uit, het maakt niet uit. Wat ook zeer fijn is; ze geeft duidelijke uitleg.

Melanie de Klerk VIP naildesign cursist

Ik heb de opleiding Nagelstyling gel en de cursus French pedicure gedaan. Ik vond het een leuke en leerzame opleiding in kleine groepjes onder leiding van een ervaren lerares. Echt een aanrader!

Mirjam van Laar VIP naildesign cursist