VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Opleiding Nagelstyling gel

Tijdens de opleiding nagelstyling gel leren wij u stap voor stap hoe mooie gelnagels te stileren van topkwaliteit. Naast de benodigde theoretische kennis, leert u het maken van French manicure nagels, naturel nagels, het verstevigen van de natuurlijke nagels, de behandeling bij een nagelbijter, het werken op tips en sjablonen en wordt u de nagelbedverlengingstechniek bijgebracht. Tijdens de laatste twee lessen leert u de opvultechniek, zowel met de hand als met de elektrische vijl.

Voor de opleiding nagelstyling gel heeft u in totaal 2 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/ robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen.

De opleiding gel bestaat uit 8 lessen die verdeeld worden over 4 weken. Na het afronden van de opleiding ontvang u het certificaat Nagelstyling gel.

Lesgeld € 725,00

Materialen € 335,00


Het lesgeld mag ook per les betaald worden. Indien u kiest voor deze optie betaalt u € 91,00 per les (8 lessen). Het materialenpakket dient altijd bij aanvang van de eerste les betaald te worden.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Volg je opleiding in:

's Gravendeel

Haelen

Lopik
 

Selecteer je locatie voor beschikbare data

Maximaal 4 deelnemers
per les!