VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Nagelstyling acryl

Tijdens de opleiding nagelstyling acryl leren wij u stap voor stap hoe mooie acrylnagels te stileren van topkwaliteit. Naast de benodigde theoretische kennis, leert u het maken van French manicure nagels, naturel nagels, het verstevigen van de natuurlijke nagels, de behandeling bij een nagelbijter, het werken op tips en sjablonen en wordt u de nagelbedverlengingstechniek bijgebracht. U krijgt al deze verschillende opzetmethoden aangeleerd volgens de originele Amerikaanse one-ball methode. Tijdens de laatste twee lessen leert u de opvultechniek, zowel met de hand als met de elektrische vijl.

Voor de opleiding nagelstyling acryl heeft u in totaal 2 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/ robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen.

De opleiding nagelstyling acryl bestaat uit 8 lessen die verdeeld worden over 4 weken. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat Nagelstyling acryl.

Iedere module bestaat uit 8 lessen, een pakket producten en examen.

Lesgeld € 725,00

Materialen € 285,00

Het lesgeld mag ook per les betaald worden. Indien u kiest voor deze optie betaalt u voor aanvang van de les € 91,00 (8 lessen). Het materialenpakket naar keuze dient altijd bij aanvang van de eerste les betaald te worden.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Volg je opleiding in:

's Gravendeel

Haelen

Lopik

 

Selecteer je locatie voor beschikbare data

Maximaal 4 deelnemers
per les!