VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Heb je altijd al een eigen nagelsalon willen hebben?

VIP Naildesign helpt je om je droom uit te laten komen!

Volg bij ons je opleiding tot nagelstyliste en start je eigen salon met het exclusieve VIP Naildesign merk.

Begeleiding door ervaren nagelstylistes

In jouw regio is altijd een regiomanager beschikbaar die je ondersteunt bij het opstarten van je salon. De regiomanager leidt je op en leert je alles over het vak en de producten. Daardoor beschik je over alle kennis om succesvol je eigen nagelsalon op te richten. Ook na het beginnen van je salon krijg je hulp van de ervaren regiomanager.

Volg de opleiding bij jou in de buurt

Omdat we een landelijk lesprogramma aanbieden, kun je op veel verschillende plaatsen in Nederland terecht om de opleiding tot nagelstyliste te volgen. Bekijk de cursuslocaties.

Vervolgopleiding Nagelstyliste

Nadat je de opleiding tot nagelstyliste hebt gevolgd kun je extra opleidingen volgen om nog beter te worden in nagelstyling en meer verschillende technieken toe te kunnen passen. Dit kun je natuurlijk ook doen als je al met je salon gestart bent.

Werken met een exclusief merk

Als je VIP Naildesigner wordt mag je werken met ons exclusieve merk dat niet in de gewone winkels te verkrijgen is. De producten zijn innovatief en hebben een betaalbare kwaliteit.

Nagelstyling acryl afgerond met een goede training. Erg tevreden! Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt. Dat is het fijne aan een kleine groep. Ook na de opleiding kun je altijd terecht. Zeker aanrader!

Mimoza Bregaj VIP naildesign cursist

Het is fijn bij VIP naildesign omdat het kleine groepjes zijn. Ze neemt de tijd; al loopt het een uur uit, het maakt niet uit. Wat ook zeer fijn is; ze geeft duidelijke uitleg.

Melanie de Klerk VIP naildesign cursist

Ik heb de opleiding Nagelstyling gel en de cursus French pedicure gedaan. Ik vond het een leuke en leerzame opleiding in kleine groepjes onder leiding van een ervaren lerares. Echt een aanrader!

Mirjam van Laar VIP naildesign cursist