VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Master nagelstyling

De opleiding Master nagelstyling is de meest complete opleiding die wij te bieden hebben. Naast de opleiding Nagelstyling gel en acryl leer je ook alle basistechnieken voor de Nail Art en krijg je een Manicureles. Voor de opleiding Master nagelstyling zijn in totaal 4 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/ robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen.

De opleiding Master nagelstyling is uitermate geschikt als je professioneel aan de slag wilt als nagelstyliste. Omdat je naast de gel en acryltechniek ook de Nail Art en Manicure beheerst kunnen alle klanten een behandeling op maat geboden worden. De opleiding Master nagelstyling bestaat uit 17 tot 19 lessen die verdeeld worden over circa 11 tot 13 weken. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag overdag, in de avonduren is ook mogelijk. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u de certificaten Nail Art, Manicure, Nagelstyling gel, en Nagelstyling acryl, het diploma Allround nagelstyliste en een deurschild.

Binnen de opleiding Master Nagelstyling is er keuze uit 3 opleidingen. Binnen deze deze drie opleidingen kan er ook nog eens gekozen worden uit drie modules.

Opties:

Master 1,  is een Allround nagelstyliste opleiding met Nail Art bestaande uit 17 lessen

Lesgeld € 1470,00

Materialen € 580,00

Master 2

is Master 1 + € 155,00 

Manicure is een extra les en er is keuze uit de vier pakketten van manicure 1. 

Master 3

is master 1 + master 2 + € 295,00 

 

Deer Master nagelstyling kan ook in 4 termijnen worden betaald.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Het lesgeld mag ook per les betaald worden. Indien u kiest voor deze optie betaalt u 75,50 euro per les (14 lessen). Het materialenpakket naar keuze dient bij een betaling per les in zijn geheel bij aanvang van de eerste les betaald te worden.

Volg je opleiding in:

's Gravendeel

Haelen

Lopik


 

Selecteer je locatie voor beschikbare data

Maximaal 4 deelnemers
per les!