VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

French pedicure

Tijdens de workshop French pedicure leert u stap voor stap hoe u binnen zeer korte tijd (circa 20 minuten) French teennagels kunt stileren, met behulp van gel, waar uw klant 6 tot 8 weken plezier van zal hebben. Voor deze workshop is het niet noodzakelijk het gelsysteem al te beheersen aangezien de werkwijze verschilt ten opzichte van de vingernagels. Voor de workshop French pedicure heeft u een model nodig.

French pedicure is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste en pedicure, maar ook voor bijvoorbeeld schoonheidsspecialistes een uitgelezen kans om nieuwe klanten en dus extra inkomsten te verwerven.

De workshop French pedicure bestaat uit 1 avondvullende les. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat French pedicure. Als u al de standaard gelproducten bezit hoeft u voor deze workshop enkel de soak off manicuregel clear en de soak off manicuregel white aan te schaffen. Heeft u nog geen gelproducten dan raden wij onderstaand materialenpakket aan.

Deze module bestaat uit 1 les en pakket producten.

Lesgeld € 150,-

Materialen € 145,-

De kosten van opleiding French pedicure dient bij aanvang van de les voldaan worden.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Volg je opleiding in:

's Gravendeel

Haelen

Lopik

 

Selecteer je locatie voor beschikbare data

Maximaal 4 deelnemers
per les!