VIP NAILDESIGN NAGELSTUDIO

's-Gravendeel

Veel gestelde vragen

Welke opleidingen worden er gegeven en wanneer:


Het hele jaar door geeft VIP naildesign de opleidingen Nagelstyling gel, Nagelstyling acryl, Allround nagelstyling, Manicure, Nail-art, Konad stamping nail-art, Master nagelstyling en French pedicure. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag overdag, in de avond is ook mogelijk. In de cursusagenda vindt u data waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wanneer moet ik een model meebrengen:


Bij de opleiding nagelstyling gel/acryl heeft u 2 modellen nodig. Les 1 bestaat voornamelijk uit theorie en oefening met het product gel/acryl. Hier heeft u geen model voor nodig. Tijdens les 2 plaatst u bij uw eerste model de eerste hand kunstnagels, de andere hand plaatst u een dag later. Les 2 en 3 vallen dus in 1 week. We verdelen dit over 2 lessen omdat een hele set plaatsen nog veel energie en inspanning vergt waardoor de aandacht kan verslappen. Uw tweede model komt mee tijdens les 4 voor het plaatsen van de eerste hand kunstnagels, de tweede hand doet u zelfstandig thuis. Op deze manier heeft u de verplichting te ervaren of u het ook zonder hulp van de docente redt. Les 5 en 6 vallen in 1 week en gaat u verspreid over 2 avonden de nabehandeling leren. Les 7 en 8 vallen in 1 week en zijn verspreid over 2 les delen. Deze lessen wordt gekeken of er al snelheid in zit en wordt er naar het examen toe gewerkt. Bij de allround/master opleiding wordt het bovenstaande schema herhaald met 2 nieuwe modellen.

Kan iedereen een opleiding volgen bij VIP naildesign:


Ja, iedereen kan een VIP Naildesign opleiding volgen. Er is geen speciale vooropleiding nodig. Jong en oud, man of vrouw, nieuwkomer of ervaren. Omdat VIP Naildesign op persoonlijk niveau lesgeeft, en niet klassikaal, is de opleiding door iedereen goed te volgen.

Krijg je ook een certificaat na de opleiding:


Na het afronden van elke opleiding krijgt u een certificaat. Na het afronden van de Nagelstyling opleiding ontvangt u ook een deurschild met daarop aangegeven dat u een door VIP naildesign erkend en gediplomeerd nagelstyliste bent. Bij de opleiding Allround nagelstyling ontvangt u twee certificaten: Nagelstyling gel en Nagelstyling acryl. Bij de masteropleiding krijgt u 4 certificaten: Nagelstyling gel, Nagelstyling acryl, Manicure en Nail-art. Bij de opleiding Allround nagelstyling en Master nagelstyling ontvangt u tevens na het behalen van de certificaten Nagelstyling gel en acryl het diploma Allround nagelstyliste. Vipnaildesign werkt niet met examens omdat zij de fabrikant zijn van het merk Vipnaildesign en u dus les krijgt uit eerste hand. Tijdens de lessen wordt de gebleken geschiktheid door ons bekeken. Cursisten die de opleiding bij een verkooppunt van Vipnaildesign volgen dienen wel een examen af te leggen bij VIP Naildesign

Kan ik studiefinanciering krijgen:


Nagelstyliste is een vrij beroep en wordt niet door de Nederlandse overheid erkend. U kunt dus ook geen studiefinanciering krijgen voor uw opleiding. Wel is het mogelijk om via uw uitkerende instantie een tegemoetkoming in de studiekosten aan te vragen. Voor mensen die zich in laten schrijven als nagelstudio is het wel mogelijk het volledige btw bedrag en een gedeelte van het lesgeld af te trekken met de jaarlijkse belastingaangifte.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden:


Het verschuldigde bedrag voor uw opleiding kan contant of per pin voldaan worden. U hoeft bij ons geen betaling vooraf te doen en ook geen inschrijfgeld te betalen. Bestaat de opleiding uit meerdere lessen dan heeft u de mogelijkheid gespreid te betalen; meer info staat vermeld op de pagina van uw gewenste opleiding.

Zijn de opleidingen erkend:

Nagelstyliste is een vrij beroep en wordt niet door de Nederlandse overheid erkend. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma’s of opleidingen nagelstyling zijn. Toch promoten sommige opleidingscentra met een zogenaamde erkenning of aansluiting bij brancheorganisatie. Het is belangrijk dat u weet dat er in de Nederlandse nagelbranche geen enkele instantie is die door de overheid erkend is. Erkend betekent in het geval van deze opleidingscentra alleen dat zij u erkennen: hierbij geldt dat het ene merk/opleidingscentra beter aangeschreven staat als het andere. De docenten zijn geschoold en gediplomeerd volgens de Amerikaanse normen waar het vak nagelstyliste hoge kwaliteitseisen kent. VIP Naildesign biedt u een goede en gedegen opleiding die u in staat stelt uw vak op het hoogste niveau uit te oefenen. U erkent uzelf, door te kiezen voor kwaliteit, voor een goede opleiding. Alleen dan onderscheidt u zich van de reguliere nagelstudio’s en is succes uw beloning!

Hoe kan ik me opgeven voor een opleiding:

Opgeven voor een opleiding kan telefonisch of via deze website. Van uw inschrijving ontvangt u ook een schriftelijke bevestiging van ons.